RSS Feed

Halloween in 1C!

Gepost door leerkracht op 26 oktober 2018 in 1ste leerjaar

Het was een griezelweekje in 1C! Eerst mochten de kinderen proeven van heksenteentjes, spokenbloed, heksenwratten… Brrr!! Ze knutselden er ook op los: heksjes, spookjes… Donderdagnamiddag wilden mama’s, papa’s en zelfs een opa komen griezelen in de kelder. Verkleed en met een zaklamp in de hand trokken de 1C’ers vol goede moed naar de kelder… Wat een griezelmonsters zagen ze daar!!! Sommigen schreeuwden de longen uit hun borst! En anderen hadden een bang hartje… Maar plezant was het wel. Nadien kwamen de griezelouders nog eens langs! Oef… Het was allemaal maar nep   ;-)    Bedankt lieve mensen om te komen griezelen! Ook werd  er nog spinnetjessoep gemaakt! Njammie!

 

Powered By Wordpress || Designed By Pat