RSS Feed

Sint-Michiel organiseert ‘krijtloop’!

Gepost door leerkracht op 22 februari 2018 in 1ste leerjaar, 2de leerjaar, 3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar, Kleuterschool

Op zondag 11 maart 2018 organiseert de Bovenbouw, Middenschool, Lagere School en Kleuterschool Sint-Michiel een urban trail doorheen de schoolgebouwen. Ook door andere gebouwen zoals  de bieb, Kwartier Antwerpen, brandweer, houthandel Verellen enz… zullen de sportievelingen lopen. De kidsrun start om 9u30 op de speelplaats Bovenbouw. De ouders mogen de kinderen mee begeleiden. De volwassenen lopen om 10u. Je kunt je inschrijven op www.krijtloop.be . Het wordt alvast een speciale Sint-Michiel run! Begin dus alvast maar te oefenen en zet je beste beentje voor! Tot dan!

 

afbeelding affiche

 

 

 

Powered By Wordpress || Designed By Pat