RSS Feed

De gekke week in 1C.

Gepost door leerkracht op 14 februari 2018 in 1ste leerjaar

De laatste week voor de krokusvakantie mochten de kinderen elke dag gek doen. Gekke harendag, gekke schoenendag, gekke brillendag, gekke hoedendag…. De laatste dag mochten de kinderen helemaal verkleed naar school trekken! In de namiddag was er dan ook een heuse carnavalparty die eindigde in een lekker buffetje van cake, muffins, wafels…. Mmmm! Dank je wel aan alle mama’s, papa’s, oma’s… die dit mogelijk maakten! Tijdens deze week knutselden de 1C’ers  erop los. Ook speelden ze allerlei spelletjes in duo’s rond carnaval. Ook een leuk carnavalspel met het uitvoeren van diverse gekke carnavalopdrachten stond op het programma! Kijk je mee naar al die leuke, gekke toetjes??

 

Powered By Wordpress || Designed By Pat